Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Donateurschap Popkoor Given

Donateurschap Popkoor Given

Popkoor Given is opgericht sinds 2011 en bestaat uit ca. 40 leden, die met veel enthousiasme elke vrijdagavond repeteren in “De Ontmoeting” in Rozenburg. Sinds september 2018 staat het koor onder de bezielende leiding van Mathieu Smit. In Rozenburg is het Popkoor Given een begrip geworden.  We verzorgen regelmatig optredens waarbij er veel aandacht is voor alle aspecten die met een optreden te maken hebben zodat de beleving voor ons publiek zo optimaal mogelijk is. Aspecten die een optreden een plezier voor de zintuigen maakt! Wij dragen graag uit waarvoor we staan: kwaliteit en plezier in het zingen en u deelgenoot te maken van ons enthousiasme om dit aan u te presenteren.

Wij nodigen u graag uit om u de kans te geven om een bijdrage te leveren aan het popkoor door donateur te worden!

Waar doneert u voor

Met het donateurschap biedt u popkoor Given de mogelijkheid om u en uw omgeving te kunnen verblijden met onze concerten. Dit kan alleen mogelijk gemaakt worden door te zorgen dat we de beste begeleiding krijgen in muziek, presentatie en techniek.

Uw voordeel

Als donateur ontvangt u als eerste de mogelijkheid om te reserveren/kaartjes te kopen voor alle Popkoor Given concerten, voordat kaarten openbaar worden.

Regels

  • U kunt donateur worden vanaf 18 jaar.
  • Een donateur doneert aan het koor zonder tegenprestatie, uit genegenheid of uit erkentelijkheid.
  • Het donateurschap kan te allen tijde worden opgezegd (zonder restitutie).
  • Een donateur is geen lid van het koor, heeft geen stemrecht en geen recht op gebruik van faciliteiten van het koor.

Voor particulieren

Het minimumbedrag voor een bijdrage is 10 euro per jaar. Natuurlijk staat het u vrij om een hoger bedrag en/of de frequentie aan te passen, boven het gestelde minimum.

Voor bedrijven

Het minimumbedrag voor bedrijven is 25 euro per jaar. Het logo van uw bedrijf wordt voor een periode van 1 jaar op onze website geplaatst.

Hoe kunt u doneren?

In verband met de verscherpte regelgeving met betrekking tot uw privacy hebben wij geen aanmeldformulier op onze website, maar kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat. U kunt een mail sturen naar secretariaat@popkoorgiven.nl  onder de vermelding donateurschap. Wij nemen vervolgens contact met u op, zodat uw donatie vertrouwelijk behandeld zal worden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u op boven genoemd mailadres uw vragen stellen.