Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Blog

Nieuwe show Popkoor Given!

Met trots kondigen wij onze nieuwe show aan: ‘Love every GIVEN Day’.Op 9 december zijn er 2 voorstellingen in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg: een matineeom 14.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan.Geniet van een wervelende show boordevol nieuwe muziekstukken. Op het programma staat veelbekende pop- en…
Lees meer

Opbrengst Grote Clubactie!

Ontzettend bedankt aan iedereen die een lot heeft gekocht van Popkoor Given! Wij kregen een gepersonaliseerde opbrengstvideo, kijk hem hier.

Korenfestival De Watergeus in Brielle

Weer een succesvol korenfestival! We hebben in de ochtend in het Arsenaal gezongen en in de middag in de Catherijnekerk. We hebben ook naar een hoop andere koren zitten luisteren. We hadden het erg naar ons zin, volgend jaar weer!

Ook wij doen mee aan de Grote Clubactie!

Om wat extra inkomsten binnen te krijgen voor onze show op 9 december, verkopen ook wij loten voor de Grote Clubactie. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 euro onze Clubkas ingaat! Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen, de hoofdprijs is zelfs €100.000,- Via deze link kun je online loten kopen.

Rotjekoor in Rotterdam

Warme zaterdag op Rotjekoor in Rotterdam! Wat een gezellige dag met veel zang, gezelligheid en andere leuke koren. Goed smeren van de kelen en met zonnebrandcrème was een must, maar wat hebben we ervan genoten. Een mooie dag om met plezier op terug te kijken, de foto’s spreken voor zich!