Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Koop via Sponsorkliks: 15% korting op bijna alles bij HEMA!

Koop via Sponsorkliks: 15% korting op bijna alles bij HEMA!

Tot en met zondag ontvang je 15% korting op een groot deel van het HEMA-assortiment. Leuk voor jou en ook voor Popkoor Given als je via onze SponsorKliks link koopt, HEMA betaalt namelijk 3,5% commissie.

Onze link voor al jouw online aankopen is https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9700
Dank je wel voor het klikken!

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt Popkoor Given commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd. 75% van de commissie die SponsorKliks ontvangt wordt aan ons overgemaakt.

Bekijk de andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Popkoor Given via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9700

Kijk voor de voorwaarden op de HEMA website.