Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Nieuwe piano dankzij donatie DeltaPORT

Nieuwe piano dankzij donatie DeltaPORT

dirigent en koor rondom de nieuwe piano

dirigent en koor rondom de nieuwe piano

Popkoor Given heeft een mooie donatie mogen ontvangen van het DeltaPORT Donatiefonds, bestemd voor de aanschaf van een digitale piano. Dit was een grote wens van het Popkoor. Zowel bij de repetities als bij de optredens is het erg belangrijk om te kunnen beschikken over goede geluidsapparatuur. Inmiddels heeft Popkoor Given een fraaie Yamaha P515 digitale piano aangeschaft en met veel plezier in gebruik genomen. Een prachtige aanwinst en zeer gewenst voor de muzikale ondersteuning!

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.