Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Benefietconcert voor Luma Helpt een groot succes

Benefietconcert voor Luma Helpt een groot succes

Afgelopen zaterdag¬†waren de concerten voor Stichting Luma Helpt. Zowel ’s middags als ’s avonds zat de zaal lekker vol. Er werd met veel passie gezongen door het Luma Vocaal Ensemble, Kinderkoor de Rozenhorst en Popkoor Given. Na afloop waren er veel lovende woorden vanuit het publiek te horen. Enkele reacties:

  • Kippenvel bij Africa
  • We hebben genoten
  • Het was super!
  • Mooie solo bij The Lion Sleeps Tonight

Er waren nog veel meer goede reacties, maar dat¬†wordt te veel om allemaal op te schrijven. MAAR……nog belangrijker dan alle positieve reacties: We hebben met elkaar 6500 euro ‘bij elkaar gezongen’ voor Luma Helpt en daar deden we het allemaal voor!

Van deze kant uit ook nog een pluim voor alle mensen die voor en achter de schermen deze concerten hebben mogelijk gemaakt!

Op naar het volgende concert…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *