Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Popkoor Given in Jesus Christ Superstar, Hellevoetsluis

Popkoor Given in Jesus Christ Superstar, Hellevoetsluis

Op zaterdag 19 april a.s. zal, met medewerking van Popkoor Given, het lijdensverhaal van Jezus Christus in een aantal scenes in de binnenstad van Hellevoetsluis worden neergezet. Op de welbekende muziek uit de musical Jesus Christ Superstar. De scènes zullen op meerdere (historische) locaties binnen de Vesting van Hellevoetsluis in een geheel eigen sfeer, modern of klassiek worden uitgevoerd.

Popkoor Given zal in een aantal scenes te zien zijn:

De Openingsscène

De openingsscène zal op het plein vóór Theater Twee Hondjes gespeeld worden en is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Aansluitend zullen in korte voorstellingen op diverse locaties diverse scenes gespeeld worden.

De gewetensstrijd van Judas (Waaggebouw)

Judas gaat ten onder aan schuldgevoel.

De Veroordeling (grote zaal Theater Twee Hondjes)

Pilatus vraagt het volk wat te doen met Jezus. Het volk zegt: “Aan het Kruis!”

De Slotscène

Na beëindiging van de diverse korte voorstellingen zal als eindscène een kruisgang plaatsvinden vanaf het plein voor het theater naar de achterzijde van het Theater. Tegen de achtergrond van de vestingswallen zal aan de kruisiging vorm gegeven worden. De slotscène zal eveneens vrij toegankelijk zijn voor alle belangstellenden.

Tussen de openingsscène en de slotscène zijn er een 7 tal scenes te bezoeken welke met een vooraf gekochte toegangskaart (à € 12,50) kunnen worden bezocht. Deze scenes worden meerdere keren herhaald, zodat het publiek een eigen rondgang langs de verschillende scenes en locaties kan maken. Naast het theaterprogramma kunt u de gehele middag een speciaal op het onderwerp ingerichte expositie bezoeken in de Kunstuitleen Hellevoetsluis.

Voor informatie en kaartverkoop kunt u terecht op de site: www.theatertuinvanvoorne.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *