Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Kerst met Popkoor Given, de piek op een mooi muzikaal jaar

Kerst met Popkoor Given, de piek op een mooi muzikaal jaar

Zaterdag 20 december was het eindelijk zover: ons eigen Kerstconcert!

concert 037-BorderMaker

Zaterdag 20 december beleefde Popkoor Given een primeur: een eigen Kerstconcert! Het werd een hartverwarmende en sfeervolle avond. Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg was voor de gelegenheid geheel in kerstsfeer gehuld. Compleet met open haard, kerstboom en sledes op het podium. De ondersteuning van JE Disco Sound, met licht en geluid, zorgde ervoor dat de klank en uitstraling van het koor helemaal tot hun recht kwamen.

De opkomst met The First Noël was ontroerend mooi, van verschillende kanten kwam de zang je tegemoet en al zingend kwam het voltallige koor het podium op.

Het verrassende en gevarieerde programma besloeg vele kerstnummers van Last Christmas tot Do you wanna build a snowman uit de Disneyfilm Frozen Er waren up tempo en swingende bekende nummers te horen, zoals Do they know it’s Christmastime en Driving home for Christmas. Grappige nummers als Santa Baby and I saw Mommy kissing Santa Claus. En als contrast sfeervolle stukken zoals Hallelujah en de klassieker O Holy Night. De emotie van het publiek was voelbaar. Niet alleen de koorleden stonden met kippenvel te zingen, het publiek was soms zelfs zichtbaar ontroerd.

Vanavond bleek ook dat Tim Quak, dirigent en pianist van het koor, niet alleen het koor prima kan leiden, maar zelf ook over de nodige zangkwaliteit beschikt. Want hij… hij mocht dit jaar namelijk de Kerstezel zijn. Een stuk waar het koor zelf ook veel plezier aan beleefde en dat was te zien!

Als toegift voor het publiek werd Feliz Navidad gezongen, wat eigenlijk de boodschap van het hele concert weergaf: Fijne Feestdagen! Het was een fantastisch concert, waarbij Popkoor Given zich wederom van haar beste kant heeft laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *