Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

Foto’s concert ‘We are ONE’!

Foto’s concert ‘We are ONE’!

Op 11 februari 2107 gaf Popkoor Given in Muziektheater De Ontmoeting te Rozenburg het concert We are ONE! De avondvoorstelling was al in een mum van tijd uitverkocht en ook ’s middags mochten we ons verheugen op een volle zaal.

Het programma bestond uit nr. 1-hits van toen tot nu. Het popkoor werd o.a. begeleid op de vleugel door de vaste dirigent Johan van der Zwet en door gast-muzikanten Martin de Bree (gitaar), Jan Oosterhof (basgitaar) en Johan de Weijer (percussie). Openingsnummer Beat it! en de nummers Under Pressure en Wake Me Up Before You Go gingen gepaard met dans van dansvereniging Excelsior Rozenburg.

Bekijk de foto’s in het fotoalbum.

we-are-one

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *