Bezoekadres: Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg
secretariaat@popkoorgiven.nl

24 juni: Haavenconcert Hellevoetsluis

24 juni: Haavenconcert Hellevoetsluis

Op 24 Juni werkt Popkoor Given mee aan het Haavenconcert in de Vesting van Hellevoetsluis.

In de haven verschijnt een groot drijvend podium, waarop Muziekvereniging Voorne en Putten een avondvullend programma verzorgt. Naast Popkoor Given zijn ook zangeres Martine Hordijk en niemand minder dan musicalster en zanger Jim Bakkum te gast!

Het publiek kan tijdens dit bijzondere, gratis toegankelijke concert genieten van bekende nummers, zoals Let Me Entertain You van Robbie Williams, het Slavenkoor uit Nabucco van Verdi, Kiss From A Rose van Seal, Ameno van Era en nog veel meer. Ook zal het orkest de mooie, maar razend moeilijke ouverture La Gazza Ladra van Giacomo Rossini uitvoeren.

Mis dit muziekspektakel niet!

Zaterdag 24 juni, Vesting Hellevoetsluis, aanvang 20.00 uur. Toegang gratis!

JimBakkum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *